Ons verhaal

Vrouwen & Zaken is een verbindend en actief netwerk voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen uit midden Nederland.

Vrouwen & Zaken organiseert jaarlijks 5 bijeenkomsten voor haar deelnemers. Hierbij wordt een afwisselend programma aangeboden dat bestaat uit onder andere workshops, presentaties van interessante gastsprekers, bedrijfsbezoeken en sportieve evenementen. Daarnaast bieden onze evenementen uiteraard volop gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en te leren van andere ondernemende vrouwen.

Is je interesse gewerkt? Meld je dan nu aan als deelnemer of bezoek een van onze evenementen als introducé om de sfeer binnen ons netwerk persoonlijk te ervaren.

Hopelijk tot snel!

Sluit je aanMaak kennis

Office manager Advanced Plastics

Eigenaar Sprankl Reclame

Accountant en belastingadviseur ADW Accountants

Bestuur

Het bestuur van Vrouwen & Zaken wordt gevoerd door vier gedreven vrouwen.

Marlies Lubbes is eigenaar van een signbedrijf  Sprankl ReclameMirjam Hilhorst is accountant en belastingadviseur bij  ADW Accountants en Marike van Heijningen werkt als office manager bij Advanced Plastics Benelux BV.
Met hun gezamenlijke expertise maken ze Vrouwen & Zaken tot een mooie netwerkclub, waar vrouwen elkaar verbinden, van elkaar leren en verder helpen.