Ons verhaal

Vrouwen & Zaken is een vernieuwend, laagdrempelig en actief netwerk voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen uit midden Nederland.

Vrouwen & Zaken organiseert jaarlijks 5 bijeenkomsten voor haar deelnemers. Hierbij wordt een afwisselend programma aangeboden dat bestaat uit onder andere workshops, presentaties van interessante gastsprekers, bedrijfsbezoeken en sportieve evenementen. Daarnaast bieden onze evenementen uiteraard volop gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en te leren van andere ondernemende vrouwen.

Is je interesse gewerkt? Meld je dan nu aan als deelnemer of bezoek een van onze evenementen als introducé om de sfeer binnen ons netwerk persoonlijk te ervaren.

Hopelijk tot snel!

Marlies Lubbes en Diana van der Meer

Sluit je aanMaak kennis

eigenaar Modelin Boutique

Eigenaar Sprankl Reclame

Bestuur

Het bestuur van Vrouwen & Zaken wordt gevoerd door een tweetal bedreven vrouwen.

Diana van der Meer, onze voorzitter, runt lingeriewinkel Modelin Boutique al geruime tijd in Zeewolde. Ze heeft haar winkel in 2020 uitgebreid met een tweede vestiging in Harderwijk. Marlies Lubbes, onze secretaris, heeft een tweetal signbedrijven in Almere en in Lelystad (Sprankl Reclame). Met hun gezamenlijke expertise proberen ze Vrouwen & Zaken tot een gezellig een laagdrempelige netwerkclub te maken, waar vrouwen elkaar verder helpen.