Denk jij een bijdrage te kunnen én willen leveren aan ons netwerk?

Meld je dan nu aan als deelnemer. We zien je graag op één van onze evenementen.

Deelnemen

Zowel vrouwelijke ondernemers als ondernemende vrouwen werkzaam bij een bedrijf kunnen op persoonlijke titel lid worden van Vrouwen & Zaken. Voorwaarde is dat jij of het bedrijf waar je werkzaam bent, staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Belangrijkste voorwaarden voor het lidmaatschap van Vrouwen & Zaken:

  • je bent vrouw
  • je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of drijft voor eigen rekening en risico een onderneming of je bent in loondienst en het bedrijf waar je voor werkt staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Zie voor overige voorwaarden het reglement.

Meld je aan met het online aanmeldingsformulier. Het al dan niet in aanmerking komen voor het lidmaatschap van Vrouwen & Zaken wordt door het bestuur beoordeeld. Na acceptatie ontvang je een factuur voor de verschuldigde contributie. Deze factuur is tevens de bevestiging van je lidmaatschap.

De contributie bedraagt € 285,- per jaar. Het lidmaatschap duurt ten minste één jaar en loopt van januari tot en met december en wordt automatisch verlengd.

Je bent lid wanneer je de contributie hebt betaald. Door het lidmaatschap te accepteren verklaar je je akkoord met de reglementen van de stichting.

Opzeggen

Opzeggen kan per e-mail of brief aan de ledenadministratie voor 1 april van het contributiejaar. Je opzegging is pas definitief als je een bevestiging van ontvangst hebt ontvangen.

Aanmeldformulier

    Bedrijfsgegevens

    Contactgegevens

    Volg onze social media kanalen

    InstagramLinkedin