Sylvia Gilsing-van Os

Eigenaar Trendiesbyme Harderwijk
Instagram

Laat zien wie je bent!

Hallo, ik ben Sylvia van Trendiesbyme Harderwijk. Offline en/of Online de damesmodezaak in Heerlijk Harderwijk met mooie modemerken voor modebewuste vrouwen.

Van zeer jongs af aan was ik al te vinden op de werkvloer van ons familiebedrijf dat gestart is door mijn moeder al meer dan 45 jaar geleden. Veel Trendiesbyme fans en familie ken ik al jaren, wat natuurlijk zeer bijzonder is. Met veel liefde, vakkennis, ervaring en enthousiasme stel ik de collecties samen en deel ik mijn passie met mijn team en onze Trendiesbyme fans. Natuurlijk zijn wij altijd blij om nieuwe Trendiesbyme fans te ontvangen in onze kleurrijke winkel. Samen met mijn team willen wij je verrassen en eerlijk adviseren om jou te laten zien en stralen wie je bent binnen je eigen comfort zone. Het gaat om jou! Mijn persoonlijke slogan is: doe het met liefde, anders doe het liever niet! Dit kan je natuurlijk overal toepassen. Mijn vak is zeer afwisselend, kleurrijk, boeiend, uitdagend, inspirerend, intensief, emotioneel en heerlijk gastvrij. I love it!

Ik werd een aantal jaren geleden uitgenodigd voor V&Z. Meteen was ik fan, waarom? Een leuke groep vrouwelijke ondernemers uit verschillende branches. Binnen de groep kan je je eigen vakkennis en ervaring delen en wie weet, vind je de match om samen te werken. Tijdens de verschillende events met elkaar, is het voor mij een moment van ontspanning, gezellig samenzijn met veel plezier en inspiratie met elkaar op te doen.

terug naar alle deelnemers