Renate Wemes

eigenaar ByNolten en mede-eigenaar Wemes Projecten
WhatsAppLinkedinInstagram

Na het afronden van mijn studie Communicatie ben ik gestart als contentmarketeer en heb ik het bedrijf ByNolten opgericht. Als contentmarketeer schrijf ik online teksten: teksten voor websites, blogs of nieuwsbrieven. Bij het schrijven van de teksten houd ik rekening met de SEO. SEO is eigenlijk alles wat je doet voor je positie in de resultatenpagina van de zoekmachines zoals Google. Oftewel je online vindbaarheid van je bedrijf.

Ik wil klanten helpen om door middel van SEO en social media strategie hun business online te laten groeien en meer klanten aan te trekken.

Naast mijn bedrijf ByNolten ben ik nu alweer 8 jaar mede-eigenaar van Wemes Projecten. Dit is een bedrijf dat zich richt op de projectinrichting van kantoren en scholen. Denk aan het (her) plaatsen van wanden en plafonds, leveren en plaatsen van maatwerk meubels als balies en pantry’s en het regelen van de raambekleding en vloeren.

Vrouwen & Zaken is een leuke en gezellige groep ondernemende vrouwen. Regelmatig zijn er interessante workshops en bedrijfsbezoeken. Juist het contact met andere ondernemers en het delen van elkaars ervaringen is voor mij de reden dat ik lid ben van deze netwerkgroep.

terug naar alle deelnemers