Joke van Deursen

Huidspecialist, orthomoleculair en bioresonantie therapeut en BML en Vital Life coach
Instagram

Ik ben Joke van Deursen. Huidspecialist, gericht op huidverbetering en littekens. Orthomoleculair therapeut, bioresonantie therapeut en lichaamsgericht BML en Vital Life coach.

Le Bien Être, betekent letterlijk, het Welzijn. Je kunt in mijn praktijk terecht voor huidverbetering en gezondheid. Sinds 2013 heb ik mijn praktijk in Zeewolde.

Gespecialiseerd in dermatologische, huidverbeterende behandelingen en litteken verbetering. Zonder snijden of inspuitingen.

Ik ben geregistreerd orthomoleculair voedingsdeskundige en bioresonantie therapeut; meten en behandelen. Maar ook voor een totale Lichaamsmeting meting met de Scanalyser kun je bij mij terecht. Ook heb ik verschillende coaching opleidingen gevolgd. Zoals BML en Vital Life coach; voeding en beweging.

Mijn doel is om je beter in je lijf te voelen. Dus de hele mens, van binnen en van buiten. En dan vooral het lichaam stimuleren om het zelf te doen.

Mijn motto is dan ook; als je lekker in je vel zit, straal je dat ook uit.

Ik ben al enige jaren lid van Vrouwen & Zaken. Voor inspiratie en nieuwe ervaringen op te doen, samen met ondernemende vrouwen uit verschillende branches. En te leren van elkaar. Maar natuurlijk ook voor de gezelligheid en ontspanning.

terug naar alle deelnemers