Jackeline Overhoff-van Triest

Mede-eigenaar Overhoff Telecom & ICT BV
Linkedin

Hallo! Ik ben Jackeline Overhoff-van Triest. Samen met mijn man Mike Overhoff en ca. 40 collega’s zijn wij dagelijks actief binnen Overhoff Telecom & ICT BV. In 1994 zijn wij in Harderwijk komen wonen en samen dit bedrijf gestart.

Wie is Overhoff en wat doet Overhoff?

“Overhoff geeft u de vrijheid”

Mensen werken tegenwoordig overal en op momenten dat het hen uitkomt. Op kantoor, thuis, in de trein, en in een café. Maar dat moet wél kunnen. Nog te vaak is de technologie een belemmering. Gelukkig kan dat kan anders. Overhoff Telecom & ICT geeft u de vrijheid. We geven uw organisatie en uw medewerkers een optimale gebruikerservaring, mét de veiligheid die nodig is.

Overhoff Telecom & ICT is specialist in geïntegreerde oplossingen voor IT, mobiele telefonie en vaste telefonie. Bij ons staat niet de techniek centraal, maar uw bedrijfsprocessen en bedrijfsdoelen. Hoe werkt u nú en hoe wílt u gaan werken? Wat kan anders, beter, slimmer – voor nu en de toekomst? Wat u nodig heeft is een passende totaaloplossing voor uw bedrijfscommunicatie. Samengesteld uit betrouwbare A-merken, waarvoor we zijn gecertificeerd. Overhoff werkt volledig merkonafhankelijk. Dat geeft u de zekerheid van de beste oplossing voor uw organisatie.

Na oplevering kunt u op ons blijven vertrouwen, met een schil van diensten rondom uw bedrijfscommunicatie. We trainen uw medewerkers, zodat zij de nieuwe werkwijze omarmen en de nieuwe devices maximaal benutten. De devices kunt u ook bij ons leasen, voor een vast bedrag per medewerker per maand. U werkt dan altijd met de nieuwste devices; oude nemen we terug. En natuurlijk vindt u bij ons alles voor security, monitoring en rapportage. Profiteer ook van onze Next Level Service.

Bij ons krijgt u altijd de best passende ICT-oplossing. Want we zijn volledig onafhankelijk van leveranciers en providers. Vrij en onafhankelijk, dát kenmerkt Overhoff.

Met onze ICT werkt u slimmer, beter, effectiever. Dat komt omdat bij ons niet de technologie centraal staat, maar uw processen. Zo helpen we u verder.

We zijn makkelijk bereikbaar, reageren vlot en helpen u snel. U krijgt uw eigen accountmanager. En onze eigen servicemonteurs staan voor u klaar.

Binnen ons bedrijf hou ik me vooral bezig met verschillende administratieve en controlerende werkzaamheden.

Ik ben lid van Vrouwen & Zaken om in contact te komen en te blijven met andere ondernemende vrouwen.

terug naar alle deelnemers