Corinne Dikkerboom

Directeur Stad in Bedrijf

Hallo ik ben Corinne Dikkerboom en ben mijn rol is die van Verbinder van de zakelijke regio. Daar waar ik op gesprek kom kan je altijd helpen bij het leggen van contacten die jou verder helpt bij het ondernemen.

Het business platform onderscheidt zich door:

Businessmagazine

We verspreiden 8 x per jaar een stijlvol magazine in de regio rondom Ermelo in de gemeenten Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Zeewolde, en Nijkerk op de zakelijke adressen (10.000). Dit genereert een leesbereik van ongeveer 55000 mensen in het bedrijfsleven. De advertorials (betaalde content) schrijven we over Overheid, Onderwijs en Ondernemers. De drie O’s die elkaar hard nodig hebben.

Regionetwerk

Het netwerk bestaan ondertussen uit 260 ondernemers uit bovengenoemde regio. In drie jaar een groei van 160%. Echt mooie gezellige bijeenkomsten waar je nieuwe elkaar leren kennen. Vijf keer per jaar komen we samen bij een van de bedrijven in de regio. Het doel is van elkaar leren, informeren en verbinden.

Academie

Hiermee bieden we een breed leerplatform voor ondernemers en werknemers. Bijvoorbeeld salestrainingen, persoonlijk leiderschap, zakelijke intervisies, financiële administratie, lassen, Sales Kaizen Bedrijfshulpverlening enz enz.

Mijn rol is die van Verbinder van de zakelijke regio. Daar waar ik op gesprek kom kan je altijd helpen door verbindingen te leggen. Tevens wordt ik regelmatig gebeld met een vraag en dan schakel ik mijn netwerk in.

Stad in Bedrijf staat voor zichtbaarheid! We verbinden, leren van- en informeren elkaar, waardoor de kans groter wordt dat de omzet in de lokale/regionale zakelijke markt blijft.

terug naar alle deelnemers